ms recolored

Black Locust Lumber

Az iparág egyik legmagasabban jegyzett cége, több mint 30 éves ipari tapasztalattal rendelkezik.

A Black Locust Lumber minőségi faburkolatokkal látja el az építőipari vállalatokat és magánszemélyeket a világ minden tájáról. Az iparág egyik legmagasabban jegyzett cége, több mint 30 éves ipari tapasztalattal rendelkezik.

A vállalat eléri a legmagasabb környezetvédelmi előírásokat progresszív iparágukban. Gyártóüzemeikben a filozófiájuk a hulladékmentesség. Képesek minden fűrészárut felhasználni különböző projektekhez és termékekhez. Vertikálisan integrált gyártásunk lehetővé teszi, hogy a folyamat minden lépésében részt vehessünk. 

A probléma, amivel felkerestek minket

A multinacionális vállalat weboldala közel sem volt nem volt üzembiztos. A 2018 őszi konferenciák után derült ki, hogy a kapcsolat űrlap nem működött. Emellett pedig a színvonal sem volt elég magas a prémium termékek megfelelő megjelenítéséhez. Az ő szavukkal élve: “Katasztrofális volt a helyzet.” A cég nagy múltja ellenére valahogyan mégsem érkeztek online megkeresések.

A megoldás, amit nyújtottunk

Végül egy közös ismerősnek köszönhetően indult el a közös projekt. A SEO optimalizálásának köszönhetően a keresőben a legelső helyet foglalhatják el, míg korábban csak oldalakat átugorva találhattak rájuk a potenciális ügyfelek. Az új design végre tökéletesen átadja, hogy prémium minőségű termékekre számíthatunk, ha a céggel szeretnénk együttműködni. Elindítottunk emellett egy blog oldalt is, amelynek köszönhetően a látogatók beleáshatják magukat az akácfa rejtelmeibe. 

Az együttműködés eredménye

A weboldal 100%-osan átváltozott, ezt követően pedig a látogatók és a megkeresések száma is megugrott. A honlap könnyen kezelhető, letisztul és tükrözi a cég misszióját is. A kapcsolatfelvételi problémák teljesen megoldódtak, így nem fordulhat elő többé az, hogy nem tudják elérni a vállalat vezetőit

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg nevedet, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb következő munkanap visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldalad.