IPARÁGAKIPARI SZOFTVERES MEGOLDÁSOK A NAGY IPARÁGAK SZÁMÁRA
A MoonShot a szoftvervilág legjobbját hozza el számodra. A mi szakértelmünk segítségével, a lehető leggyorsabban hozhatjuk létre az iparágad számára a hatékony szoftveres megoldásokat.
responsive ms

SZÉLESKÖRŰ PLATFORM ÉS EGYEDI FEJLESZTÉS EGY IRÁNYBA TART

Használd ki a robosztus platformunk és az évtizedes fejlesztési gyakorlatunk párosát, hogy tökéletes szoftveres megoldásokat hozhassunk létre vállalatod számára.

Ipari szoftveres megoldások a nagy iparágak számára

Építőipar

Az építőipari vállalkozások sikere

Egy sikeres építőipari vállalkozásnak elengedhetetlen, hogy megfelelően működő weboldallal rendelkezzen. Ezen az oldalon kerülnek bemutatásra a különböző termékek, szolgáltatások. Amikor a vásárló az oldalra téved, akár ajánlás, akár egy hirdetést követően, és egy lassú, használhatatlan weboldalt talál, ne is számíts rá, hogy vásárolni fog. Mi segíthetünk, hogy ezt elkerüld!

Igen! Ezt kerestem!

Szolgáltatóipar

Szolgáltatást nyújtó cégek nehézségei

Az évek során különböző szolgáltatást nyújtó cégekkel kerültünk kapcsolatba. Számukra létfontosságú, hogy lépést tartsanak a rohamosan fejlődő világgal. Egy megfelelően kialakított weboldal és a tökéletesen felépített social felületek, ma már elengedhetetlen részét képviselik a szolgáltatásoknak.

Igen! Ezt kerestem!

Egészségügy

Egészségügy a 21. században

Az egészségünkkel kapcsolatos kérdésekre először különböző honlapokon keressük a választ. Hiszen a 21. században hol máshol tájékozódhatnánk, ha nem az interneten talált weboldalakon? Milyen vizsgálatokra van lehetőségünk, milyen szakemberek közül választhatunk, hol található az adott kórház, milyen időpontok állnak rendelkezésünkre stb. Aki nem rendelkezik átlátható weboldallal, az lekerül a lehetséges jelöltek listájáról.

Igen! Ezt kerestem!

IT ipar

A fejlődés nyújtotta lehetőségek

Az információs technológia fejlődésével, életünk jelentős része kerül az online térbe. Számlákat intézünk, megbeszéléseket tartunk, szerződéseket kötünk. Azonban sokak számára a mai napig idegen az online világ használata, megértése. Nem mindenki nyitott az új lehetőségekre. Segíthetünk kialakítani egy olyan weboldalt, amely tükrözi a terméked valódi értékét, megbízhatóságát.

Igen! Ezt kerestem!

Biztonságos kezekben!

icons8 museum 48

Stabilitás

Stabil weboldalt hozunk létre fejlesztői, teszt és éles környezetekkel.

icons8 security portal 100

Személyre szabás

A weboldalt az eladni kívánt szolgáltatásnak megfelelően hozzuk létre.

icons8 group of projects 48

Aktivitás

Megnöveljük a weboldal olvasóinak számát.

seo

SEO

A keresőoptimalizálás segítségével biztosítjuk, hogy ügyfelünk weboldala az első google találatok között legyen.

Alkalmazásmenedzsment és analitika

icons8 envelope 48

Megkeresés

Az űrlap kitöltése után felvesszük Veled a kapcsolatot. Megismerjük cégedet, szolgáltatásodat és elkészítjük a siker eléréséhez szükséges tervet.

icons8 call transfer 48

Kapcsolattartás

Üzleti eredményeidet támogató weboldalt hozunk létre. Havonta számíthatsz tőlünk részletes analitikára, statisztikára. Emellett pedig tartalomgyártással segítjük social media felületeid fejlődését.

icons8 company 48

Hiszünk a cégedben

Együttműködésünk végére elsajátítasz mindent, ami egy sikeres weboldal működtetéséhez szükséges. Kapcsolatunk nem szakad meg, kérdés esetén továbbra is állunk rendelkezésedre.

MacBook mockup

Ügyfeleink

A MoonShot cégek számára nyújtott szoftveres megoldásai erős alapot hoztak létre a vállalatok megfelelő működéséhez.

 

Karantanya
Karantanyakarantanya.hu
Read More
"Letisztult, jól átlátható oldalt kaptunk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző témákat. A hozzáférések kezelése logikus, jól felépített és nagyon sok segítséget kaptunk a Moonshottól ennek a megfelelő kialakításában. Minden lépés teljeskörű ismertetése folyamatos volt a fejlesztés során."
HACCP
HACCPhaccpsepicalista.hu
Read More
“ Nem volt olyan témakör, terület, amire ne találtunk volna megoldást! A honlap megléte óta folyamatosak a megkeresések a partnerek részéről irányomba, a Moonshot segített nekem felkerülni az online üzleti térképre és azon túl: egy profin összerakott weblappal rendelkezek, folyamatosan bővülő tartalommal, így az általam végzett terület élmezőnyébe lettem rangsorolva! "
Discover Your World
Discover Your Worlddiscoveryourworld.hu
Read More
"Először egy egynapos workshop-on találkoztunk a Moonshot-os csapattal, ahol teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy ha hosszú távon is együttműködnénk, akkor jóval nagyobb sikereket érhetnénk el a saját vállalkozásunk kapcsán, mint korábban. Rengeteg tudás, szakértelem, piaci ismeret összpontosul a csapatnál, komplex megoldásokat biztosítanak."
Oryx Ízek
Oryx Ízekoryxizek.hu
Read More
“Biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben van a weboldalam üzemeltetése, bármilyen kéréssel is fordulok hozzájuk készségesen, lelkiismeretesen segítenek és megoldást találnak bármilyen felmerülő kérdésre/kérésre.”
HACKTIFY
HACKTIFYhacktify.eu
Read More
“Az elmúlt időszakra visszatekintve a számok alapján is, látszik, hogy a befektetett energia már megtérült. Ezek alapján pedig magabiztosan haladunk tovább céljaink elérésében.”
Black Locust Lumber
Black Locust Lumberblacklocustlumber.com
Read More
“A Moonshot megmentette az online jelenlétünket! Amellett, hogy a Google legelső találati oldalán szerepelünk, a megkeresések száma is őrületes adatokat mutat.”
Previous
Next