ms recolored
SEOSEO MEGOLDÁSOK IPAROK SZÁMÁRA?
A keresőoptimalizálás előnyei

A keresőoptimalizálás egy olyan folyamat, amely során a keresők szempontjai szerint reszeljük a weboldaladat azzal a céllal, hogy a keresést végző felhasználó a Te holnapodat találja meg. A SEO nagyon értékes tevékenység. Organikus elérést eredményez. Mondhatnánk úgy is, hogy ingyen látogatókat szerezhetsz vele abban az esetben, ha helyesen alkalmazod.

Lehet, hogy hiába hirdetsz az adott iparágban? A Google és a közösségi média felületeken fellelhető reklámokat gyakran átgörgetik a látogatók.
Csak nagyon kevesen kattintanak rá ezekre a hirdetésekre, amivel te óriási érdeklődő kört és nagy összegeket is veszíthetsz.
Ha nem ismered úgy a célcsoportot, mint a tenyered, könnyen elúszhatnak melletted a lehetőségek.

A SEO-t azonban nem temeti maga alá az idő.
Ez nem olyan mint egy hirdetés, amelyet leállítasz és szinte mintha elvágták volna a látogatókat, senki nem érkezik többé.

Mi az internetes értékesítés titka?

A megfelelő mennyiségű látogató megszerzése és belőlük érdeklődő vagy vásárló generálása.

Hiszen ha jó tartalmad van, azt nem lehet elkaszálni.
A látogatók ebben az esetben folyamatosan érkezni fognak.

A keresőoptimalizálás célja, hogy ezeket a nagy számú látogatókat, akik magas vásárlási szándékkal rendelkeznek: a weboldaladra irányítsa, kérjenek ajánlatot vagy visszahívást.

Mihez van erre szükséged?

1.) Műszakilag legyen bivalyerős weboldalra

2.) Megfelelő tartalomra – amelyek SEO kompatibilisek – így könnyebben megtalálhatják az érdeklődők a honlapod

3.) Legyen a Google számára is hiteles a weboldalad 

4.) Monitorozd folyamatosan azt, hogy milyen tevékenységeket végeznek el a látogatók az oldaladon

A versenyhelyzeteket nem kerülheted el, de felülkerekedhetsz rajtuk.

KONKURENCIA TÚLSZÁRNYALÁSA

miert kell tulszarnyalni

MIÉRT KELL TÚLSZÁRNYALNI?

A SEO elemzése hatékony kutatási stratégiaként működik, segít a magasabb besorolásban, nagyobb forgalom generálásában és több konverzió megszerzésében. Ha a konkurencia ügyesebben bánik a kulcsszavakkal, könnyen előfordulhat, hogy elhalássza előled a potenciális vásárlókat.

celkozonseg felterkepezese

CÉLKÖZÖNSÉG FELTÉRKÉPEZÉSE

A SEO esetében a kevesebb néha több kijelentés nem állja meg a helyét. Minél több látogató; minden új ember, aki felkeresi a webhelyet, egy újabb esély a konverzió biztosítására. Ez a célközönség megértésének erejével képesek vagyunk a megfelelő forgalmat irányítani az oldalra. A látogatók pedig mind potenciális ügyfelek.

celkozonsegnek megfelelni

CÉLKÖZÖNSÉGNEK MEGFELELNI

A célcsoportnak való megfelelés elengedhetetlen az értékesítés növeléséhez, meggyőző marketing kampányok vezetéséhez, valamint a márkahűség megteremtéséhez. Minél jobban kielégíted a célpiacodat, annál jobban tudod összpontosítani hirdetéseidet és elérni azt a közönséget, amely a legvalószínűbb, hogy ügyféllé válik. Teremts értéket a partnereid számára.

SeekPng.com laptop mockup png 416406

A SEO SZEREPE A WEBOLDALAD SIKERESSÉGÉBEN

A SEO lehetővé teszi, hogy a leendő ügyfelek szeme előtt maradj, amikor a termékedhez vagy szolgáltatásodhoz kapcsolódó témákat keresnek. Mi a SEO-t a forgalom jelentős növelésének eszközeként használjuk.

Kíváncsi vagy, hogyan?

SeekPng.com youtube channel art template 2251532

Mérhető

A Google Analytics és más webhelyelemző eszközök segítségével könnyen láthatod az általunk létrehozott tartalomból származó forgalmat. Nyomonkövetheted azt is, hogy a látogatók és érdeklődök tömegéből mennyien váltak tényleges vásárlóvá.

Bizalmat épít

A megbízható SEO stratégia előnyt nyújt vállalkozásodnak, mivel ez biztosítja a tartalom és a platformok közötti koherenciát, ez pedig bizalmat ébreszt. Emellett pedig ha a Google megbízik az oldaladban, az a potenciális ügyfelek számára is megadhatja azt a bizonyos lökést a vásárlás felé.

Forgalmat és eladást generál

A magas rangsor elérésének célja a nagyobb forgalom vonzása - és ideális esetben a forgalom átalakítása ügyfelekké és potenciális vásárlókká. A SEO és a bizalomépítés elemeinek segítségével hathatsz az érdeklődőkre.

Ügyfeleink

A MoonShot cégek számára nyújtott szoftveres megoldásai erős alapot hoztak létre a vállalatok megfelelő működéséhez.

 

Karantanya
Karantanyakarantanya.hu
Tovább olvasom
"Letisztult, jól átlátható oldalt kaptunk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző témákat. A hozzáférések kezelése logikus, jól felépített és nagyon sok segítséget kaptunk a Moonshottól ennek a megfelelő kialakításában. Minden lépés teljeskörű ismertetése folyamatos volt a fejlesztés során."
HACCP
HACCPhaccpsepicalista.hu
Tovább olvasom
“ Nem volt olyan témakör, terület, amire ne találtunk volna megoldást! A honlap megléte óta folyamatosak a megkeresések a partnerek részéről irányomba, a Moonshot segített nekem felkerülni az online üzleti térképre és azon túl: egy profin összerakott weblappal rendelkezek, folyamatosan bővülő tartalommal, így az általam végzett terület élmezőnyébe lettem rangsorolva! "
Discover Your World
Discover Your Worlddiscoveryourworld.hu
Tovább olvasom
"Először egy egynapos workshop-on találkoztunk a Moonshot-os csapattal, ahol teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy ha hosszú távon is együttműködnénk, akkor jóval nagyobb sikereket érhetnénk el a saját vállalkozásunk kapcsán, mint korábban. Rengeteg tudás, szakértelem, piaci ismeret összpontosul a csapatnál, komplex megoldásokat biztosítanak."
Oryx Ízek
Oryx Ízekoryxizek.hu
Tovább olvasom
“Biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben van a weboldalam üzemeltetése, bármilyen kéréssel is fordulok hozzájuk készségesen, lelkiismeretesen segítenek és megoldást találnak bármilyen felmerülő kérdésre/kérésre.”
HACKTIFY
HACKTIFYhacktify.eu
Tovább olvasom
“Az elmúlt időszakra visszatekintve a számok alapján is, látszik, hogy a befektetett energia már megtérült. Ezek alapján pedig magabiztosan haladunk tovább céljaink elérésében.”
Black Locust Lumber
Black Locust Lumberblacklocustlumber.com
Tovább olvasom
“A Moonshot megmentette az online jelenlétünket! Amellett, hogy a Google legelső találati oldalán szerepelünk, a megkeresések száma is őrületes adatokat mutat.”
Előző
Következő

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg a neved, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb a következő munkanapon visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldaladhoz.