ms recolored
KampánymenedzsmentMi elérjük a célközönséged
Legyen szó kis vagy nagy cégről, a marketing stratégia elkészítése elengedhetetlen. Azért vagyunk mi, hogy ezt a feladatot levegyük a válladról, és a megfelelő irányba navigáljunk Téged. Nincs más dolgod, mint követni a számodra tökéletes tervet, és várni az ügyfelek érkezését.

Kampánymenedzsment

Napjainkban az online jelenlét kifejezetten fontos, hiszen célközönséged sok időt tölt az interneten. Hogyan érheted el őket? Hirdetésekkel. Különböző kampányokat készíthetünk számodra, legyen szó akár a szolgáltatás megismertetéséről, akár a látogatottságnövelésről. Hirdethetünk Facebookon vagy a Google felületén is.

Google Ads  

Kulcsszókutatás nélkül nem érheted el a célközönséged. A kulcsszavak biztosítják, hogy a hirdetésed megfeleljen a felhasználó kereséseinek. Így, ha rossz kifejezésekre hirdetsz, nem a megfelelő célcsoportot szólítod meg. 

Google hirdetés lépései

1.) Kulcsszókutatás

2.) Hirdetésírás

3.) Kampányindítás

4.) Management

A piaccal kötjük össze vállalkozásod. Aki vásárolni szeretne, a Google keresőben kezd kutatni, és ha nem vagy jelen az első találatok között, a versenytársaid máris egy lépéssel előtted lesznek.

Facebook kampány

A Facebook kampányok során páratlan célzási rendszerrel építheted fel hirdetéseidet. 

Beállíthatod a földrajzi, illetve demográfiai adatokat, kiegészítheted érdeklődési köreikkel, emellett pedig munkájuk vagy tanulmányik alapján is megtalálhatod őket. Garantált az eredmény! 

Facebook hirdetés lépései

1.) Kampánytervezés

2.) Hirdetésírás

3.) Célcsoportmeghatározás

4.) Kampányindítás

 

Melyik a megfelelő számomra?

A Google hirdetések akkor lesznek megfelelőek számodra, hogyha elegendő számú fogyasztó ismeri az általad kínált terméktípust, és magas a fogyasztási hajlandóság ez iránt.

Facebook hirdetésekre akkor van szükséged, ha egy új terméket, szolgáltatást szeretnél eladni. Amikor a célcsoportod tudatában van a problémának, azonban még nem ismerik a megoldást.

Fontos Nekünk, hogy olyat hozzunk létre, ami számodra fontos, ami a céljaidnak megfelelő. Egy interjú segítségével megismerjük szolgáltatásodat, kielemezzük az adatokat és megfelelő stratégiát hozunk létre annak érdekében, hogy eredményes hirdetéseket készítsünk.

SeekPng.com youtube channel art template 2251532

Analitika

A kimutatások elemzése nélkül, nem juthatsz messzire. Elengedhetetlen, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjük őket, és levonjuk a tanulságokat. Kiértékeljük az eredményeket, számokat, hogy egy pontosabb képet kapjunk. Így érhetjük el hirdetéseinkkel, tartalmainkkal a kívánt eredményt. Építünk egy kampányt, teszteljük, az eredmények alapján tanulunk belőle, majd újraírjuk.

Az analitikára nem elég havonta egyszer ránézni, folyamatosan figyelni kell. Segítségével például növelheted bevételeidet, rálátást kaphatsz az eszközhasználatokra, kiderítheted milyen forrásokból érkeznek látogatóid, megtudhatod mire keresnek rá a weboldaladon.

Nem vagy szakértő a témában?

Nem baj, de ne is hátráltasd magad!

Miért válassz minket?

Nálunk mindez egy helyen elérhető. Kialakítunk egy stratégiát, megtaláljuk a potenciális ügyfeleidet, különböző hirdetéseket indítunk számodra. Tartalomgyártó csapatunk a keresőoptimalizálás segítségével írja szövegeidet a megfelelő eredmény érdekében. Folyamatos, gyors és megbízható munkát végzünk, hogy felturbózhasd vevőid számát.

 

Karantanya
Karantanyakarantanya.hu
Tovább olvasom
"Letisztult, jól átlátható oldalt kaptunk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző témákat. A hozzáférések kezelése logikus, jól felépített és nagyon sok segítséget kaptunk a Moonshottól ennek a megfelelő kialakításában. Minden lépés teljeskörű ismertetése folyamatos volt a fejlesztés során."
HACCP
HACCPhaccpsepicalista.hu
Tovább olvasom
“ Nem volt olyan témakör, terület, amire ne találtunk volna megoldást! A honlap megléte óta folyamatosak a megkeresések a partnerek részéről irányomba, a Moonshot segített nekem felkerülni az online üzleti térképre és azon túl: egy profin összerakott weblappal rendelkezek, folyamatosan bővülő tartalommal, így az általam végzett terület élmezőnyébe lettem rangsorolva! "
Discover Your World
Discover Your Worlddiscoveryourworld.hu
Tovább olvasom
"Először egy egynapos workshop-on találkoztunk a Moonshot-os csapattal, ahol teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy ha hosszú távon is együttműködnénk, akkor jóval nagyobb sikereket érhetnénk el a saját vállalkozásunk kapcsán, mint korábban. Rengeteg tudás, szakértelem, piaci ismeret összpontosul a csapatnál, komplex megoldásokat biztosítanak."
Oryx Ízek
Oryx Ízekoryxizek.hu
Tovább olvasom
“Biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben van a weboldalam üzemeltetése, bármilyen kéréssel is fordulok hozzájuk készségesen, lelkiismeretesen segítenek és megoldást találnak bármilyen felmerülő kérdésre/kérésre.”
HACKTIFY
HACKTIFYhacktify.eu
Tovább olvasom
“Az elmúlt időszakra visszatekintve a számok alapján is, látszik, hogy a befektetett energia már megtérült. Ezek alapján pedig magabiztosan haladunk tovább céljaink elérésében.”
Black Locust Lumber
Black Locust Lumberblacklocustlumber.com
Tovább olvasom
“A Moonshot megmentette az online jelenlétünket! Amellett, hogy a Google legelső találati oldalán szerepelünk, a megkeresések száma is őrületes adatokat mutat.”
Előző
Következő