ms recolored
WeboldalWeboldal készítés
Vállalkozásod van? A webes jelenlét alap.
A vállalkozásod sikere annak minőségén, felépítésén, működésén és üzenetén múlik.

A Te weboldalad megerősít
vagy elbizonytalanít?

Egy weboldal vagy bizalmat épít, segít a döntésben vagy egyre jobban elbizonytalanít.

Hiába érkezik valaki a honlapodra, ha ott úgy dönt, hogy nem olvas tovább, nem vásárol tőled, nem is iratkozik fel semmire és amúgy se érdekled őt. Hiába a figyelem, ha kedvezőtlen döntés születik utána.

Ráadásul a vevőidnek egyre nagyobb zajból kell kiválogatniunk a hasznos információt. Miközben

Hogyan segítünk?

Üzleti eredmények elérésére reszelt weboldalakat készítünk és a cégek inboxát internetes érdeklődők leveleivel töltjük meg, azért, hogy az érdeklődők fejében és szívében azt a helyet foglalják el, amit márkájukkal elérni kívánnak.

Weboldalad úgy építjük fel, hogy támogassa a friss vért és a jövőbeli túlélést a vállalkozásodban

Hogyan segít talpon maradni
egy nívós weboldal?

Az évek folyamán talán hozzászoktál a korábban jól bejáratott rendszerekhez és üzleti lépésekhez. Azonban az utóbbi időszakokban valami megváltozott. Talán feltűnt a digitális térhódítás. Rengeteg tevékenység az online térbe költözik.

Most tehát két lehetőség áll előtted:

Az internetes értékesítés összetett folyamat, a legfontosabb, összetevője az időzítés.

Semmi misztikum és csoda nincs az IT projektekben, egy weboldal stratégiai megtervezésében; egy online értékesítési folyamatban (amelynek honlapod is része) olyan, mint a fogyás, egyszerű alapelveket kell követni sokáig, önfegyelemmel.

Az online térben az emberek minőségi, informatív és hiteles weboldalakon fogyasztanának tartalmakat, informálódnának, vagy hoznának meg döntéseket egy szolgáltatás mellett (amennyiben segíti őket a döntésben).

A weboldaladnak tehát nemcsak tudatosnak, jól felépítettnek, stratégiailag átgondoltnak és egyedinek kell lennie, de még szórakoztatónak is.

Mikor gondolkodj el azon, hogy jelenlegi
weboldalad talán ráncfelvarrás előtt áll?

Gyakran azt tapasztalod, hogy csökken az organikus forgalmad, elmaradnak az új ügyfelek. Recsegnek-ropognak a régi jól bevált ügyfélszerző stratégiák. Egyszerűen nem tudsz mit kezdeni a felhasználóbarát folyamatok és digitális eszközök láttán.

Egy weboldal, ami támogatja
az üzleti igényeidet

segíti az ügyfélszolgálatod

Kapcsolatot tarthatsz az ügyfeleiddel. Több ügyfélmegkeresést, konkrét eladást vagy hatékonyságnövelést (értékesítői vagy ügyféltámogatási) érhetsz el vele.

képes önmagában is érteket adni

A weboldalon szereplő tartalmak hozzáadott értékekkel szerezhetnek organikus forgalmat és generálhatnak leadeket.

költséghatékony forgalomnövelés

A weboldaladon érdekes és hasznos tartalmai növelik az organikus forgalmad, ezáltal a hirdetési költségeid csökkenhetnek.

hatékony döntéstámogató eszköz, meggyőzőelem

Egy jó weboldal a fel nem tett kérdésre is választ adhat. Segíthet a forgalom, a márkaismeret, a hitelesség, a konverziók és a bevételek növelésében.

Miért válassz minket?

Személyre szabottan készítjük el egyedi, ügyfélhozó weboldaladat!

Legyen szó webáruházról, webkatalógusról, blogfelületről vagy egy bemutatkozó-oldalról, kiemelt minőségű munkára számíthatsz! Együtt elérjük, hogy mindig legyenek új érdeklődőid, ügyfeleid, akik tőled akarnak majd vásárolni.

Mindezt úgy, hogy érthető nyelvet beszélünk, amit nem informatikus szakemberként is megértesz. Megspóroljuk az utánajárást, ami éveket és több, csak ezzel foglalkozó kollégát igényelne.

Csapatunk műszaki, dizájn és szövegírói szakemberekből áll

Munkatársaink korábban nagyvállalatok munkatársai és olyan projektek felelősei voltak, mint az ország legnagyobb médiaoldalának kialakítása, olimpiai és futball világversenyek internetes közvetítése.

A biztonságot adjuk azzal kapcsolatban, hogy a robbanásszerűen fejlődő interneten a céged képes lesz az üzleti eredményeit növelni és így a felkészítjük azt a jövőre. Mert a komfortos belenyugvás az egyik legnagyobb hiba, amit a céged és a pénztárcád ellen elkövethetsz.

Jellemzők az általunk készített weboldalakra

Milyen webmegoldásokat kínálunk?

webshop

Webshop

Kiemeljük céged értékeit, erősségeit és megbízhatóságát. Igényeid felmérése után, ötleteidet, elképzeléseidet megvalósítva hozzuk létre a kívánt felületet.

blogrendszer

Blogrendszer

Gondoskodunk a megfelelő blogrendszer kialakításáról, a képek, videók, szövegek elhelyezéséről. Kiépítjük az érdeklődőszerzésedet.

egyedi fejlesztesek

Egyedi
fejlesztések/ megoldások

A legkorszerűbb technológiák segítségével reszponzív weboldalt és könnyen kezelhető felületet hozunk létre. Tesztelünk, optimalizálunk, végül pedig élesítjük az új oldalt!

MacBook mockup

Portfoliónk

hacktify_ss

HACKTIFY

A Hacktify ötlete három jóbarát fejéből pattant ki, akik először szabadidejükben kezdtek el foglalkozni a vállalat megalapításával.

Tovább olvasom »
oryx izek ss

Oryx ízek

Az oldal felépítésével kapcsolatban voltak elképzeléseik, azonban ez önmagában nem volt elég a vásárlók bevonzására.

Tovább olvasom »
Lehet, hogy a világ legjobb termékét értékesíted,
de nem ér sokat, ha senki sem hisz neked

Kiemelt fontosságú, hogy megmutasd az embereknek: a vállalkozásod sokkal többről szól pénztermelésnél. Fontos számodra, hogy már meglévő és leendő ügyfeleidet is mindig megfelelően tájékoztasd, segítsd és valami plusz értéket kínálj nekik a weboldaladon keresztül. Segítünk benne!

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg a neved, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb a következő munkanapon visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldaladhoz.