CÉGÜNKRÓLVállalkozás – változás – előny
Alakítsd velünk előnnyé a változásokat a vállalkozásodban a digitális transzformáció idején is

Rólunk – miért mi?

A MI történetünk. De a TE sztorid. Összesen 5 percben.

Olyan IT cég vagyunk, amely üzleti eredmények elérésére kialakított weboldalakat készít és a vállalatok inboxát internetes érdeklődők leveleivel tölti meg. Levesszük az IT és az online marketing terhét a válladról. Új ügyfelekkel biztosítjuk a friss vért a vállalkozásodnak a működéséhez és a jövőbeli túléléséhez.

Tervezünk, fejlesztünk, kivitelezünk – majd eredményeket hozunk.
Ezt webes stratégia-workshoppal, erős projektmenedzsmenttel, majd weboldallal biztosítjuk a vállalkozásod életében és elérjük, hogy az internet turbinái (elsősorban a Google) feléd csatornázzák az érdeklődőket.
Nézz a számítógépek mögé és ismerj meg minket közelebbről.

Nem félünk a változásoktól, hanem előnyt kovácsolunk belőlük.

pexels lukas 669610

Rengeteg a napi feladat, elért sikerekkel rendelkező cégként szakmád magasfokú ismeretével rendelkezel, de az egyre nagyobb kihívásnak számító online marketing feladatok menet közben maró gúnnyal nevetnek az arcodba.

1
pexels nathan cowley 920036

Fogalmad sincs, hogy egy adott online marketing projektet hogyan kellene levezényelni.

2
pexels mentatdgt 1311518

Folyton érzed az új világ és a konkurencia fenyegetését. Tudod, hogy nagyobbat és nagyobbat kellene lépned a digitális világ felé, ha életben akarod tartani a céged nemcsak ma, de holnap is.

3
pexels mikael blomkvist 6476582

A junior sales-es munkatársad ide már nem elég (habár jól végzi a dolgát), munkatársaid nem specialisták, nem értik az online világban az vásárlás hátterének összefüggéseit. Mire beletanulnának, addigra viszont borzalmasan sok idő telne el.

4
pexels pixabay 534216

Lépést tartani a digitális változásokkal olyan keselyűknek számítanak a vállalkozásodban, amik mindig csak egy kicsit harapnak ki belőled – az idődből, a pénzedből, a türelmedből, az energiádból – a kis harapások idővel viszont nagyok lesznek.

5

Mi hisszük, hogy az IT projektekben nincs semmi misztikum vagy csoda, olyan, mint a fogyás, egyszerű alapelveket kell követni sokáig, önfegyelemmel. Hangos, dobpergésszerű indulás helyett kitartás és fokozatos eredmények vannak.

Mi jellemző ránk?

Összeszedtük, hogy miért értékelnek minket ügyfeleink pozitívan.
Ez a 3+1 jellemzőnk fogja meg őket igazán.

icons8 planner 96

Nem sejtünk, hanem pontos információk alapján tervezünk

A megfelelő kérdéseket tesszük fel. Feltérképezzük az irányt és összeállítjuk a tervet. Egy internetstratégia-tréning alatt megnézzük, hogy az adatok mit mondanak az iparágadról, majd tervet készítünk rá, hogy hogyan juthatsz el az általad kívánt pozícióba.

icons8 management 96

Összehangoltan menedzseljük a teljes projekteket

Projektmenedzsment területén az egyes szakterületek (fejlesztők, dizájnerek, szövegírók, Google Ads-esek, SEO-sok) összehangoltan dolgoznak. Nemzetközi és nagyvállalati IT projekteken edzett módszerekkel és projektmenedzsmenttel dolgozunk.

icons8 dictionary 96

„Magyarul beszélünk”

Érthető nyelvet beszélünk magyarul és angolul is, amit nem informatikus szakemberként is megértenek az ügyfeleink. Minden folyamat teljes körű ismertetése nálunk olyan mindennapos rutincselekedet, mint a reggeli kávénk elfogyasztása.

icons8 general mandatory action 96

Kérdőjelek helyett megválaszolt kérdések

Tréninget is adunk, hogy ügyfeleink ne csak élvezzék, hanem értsék is az internetes értékesítést. Ingyen konzultációkat nyújtunk hetente; addig, amíg ügyfelünk az internetes rendszer Mengyelejevének nem érzi magát.

Hiszünk a cégedben, hiszünk Benned.

Sikeres mérföldkövek

icons8 pi 64

IT hardverrel foglalkozó ügyfelünk bevételének Pí-vel növelése 2020-ban (3 millióról 10 millió euróra).

icons8 users 96

Egy svájci tréner ügyfelünk weboldalát a világ 4. legolvasottabb blogjává tettük, egy időben akár 400-500 olvasóval.

icons8 combo chart 96

Amerikai ügyfeleink havi 50 új üzleti megkeresésének tervét havi 100-ra bővítettük, miközben az ajánlatadás sebességét is növeltük.

icons8 money 96

8 országban és 10+ iparágban hoztunk létre üzleti megkeresésekkel megtöltött inbox-okat, havi több millió dollárnyi leadet szerzünk az ügyfeleinknek jelenleg is.

Hiszünk a cégedben, hiszünk Benned.

ÉRTÉKEK, AMELYEKBEN MI HISZÜNK, A TE ÉRDEKEDBEN

Belső hajtóerő

Szinte megszállott belső munkatársként dolgozunk a vállalkozásodnak. Csak olyan projektet vállalunk, ahol megvan a belső hajtóerőnk. Kifejezetten motiváló kihívásnak tekintjük a cégek az internetes jelenlét kialakításával a jövőre vagy akár az exit-re felkészítő törekvéseit.

Innováció

Gombóc a torokban helyett feltűrt ingujjat jelentenek számunkra a folyamatosan megszülető új felületek, eszközök. Tudjuk, hogy ami ma működik, holnap talán már nem fog. Ezért folyamatosan képezzük magunkat, kutatunk, elemzünk és keressük azokat a tényezőket, amitől vállalkozásod online marketingje még sikeresebb lehet.

Komplexitás

Tudjuk, hogy a szakemberek megtalálása időigényes folyamat. Megtalálni majd megtartani a csapatot, miközben jellemzően a szabadúszók végzik az egyes online marketing szakterületeket. Megspóroljuk az utánajárást, ami éveket és több, csak ezzel foglalkozó, kollégát igényelne.

A fejlesztőknek a trendi technológiák,
a dizájnereknek a szépség a fontos,

mi viszont prioritásban az üzleti célokat nézzük.

Területeink: SEO – tartalommarketing – kampánymenedzsment – weboldalkészítés

ms world

A „moonshot” projekt, ami szinte lehetetlen?

Szűcs László

Ügyvezető, A Moonshot megálmodója

“2014-ben egy startup ötletemre Amerikában azt mondták, hogy léteznek a „long shot” projektek, amik nehezen sikerülhetnek. Nekem pedig „moonshot” projektem van, ami szinte lehetetlen.

Ekkor született meg a jövőbeli cégem neve.”

A Moonshot küldetése, hogy a robbanásszerűen fejlődő interneten a céged képes legyen az üzleti eredményeit növelni és így a felkészülni a jövőre. Termékes nagyvállalat (Nord paper csoport) cégvezetője voltam 3 évig, dolgoztam a Nokia, az IBM és az Antenna Hungária cégeknél távközlési informatikusként, majd fejlesztési vezetőként is.

 De talán már akkor tudtam, amit most tudok.

2016-ban nagyvállalati vezetőként láttam, hogy egy weboldalért 60 millió forintot fizetett egy cégcsoport, miközben 4 éve nincs kész. 2019-ben Szlovénia legmagasabb csúcsának, a Triglav-nak megmászása jelentette a végső lökést a Moonshot elindításához.

Ma pedig van, aki egyenesen boss-nak hív és az üzleti döntéseket is velünk beszéli meg.

13350429 10206344199794935 7503978441234397137 o

Terepszemle a Moonshotnál
- Munkatársaink -

Csapatunk műszaki, design és tartalomírói szakemberekből áll. Munkatársaink korábban nagyvállalatok munkatársai és olyan projektek felelősei voltak, mint az ország legnagyobb médiaoldalának kialakítása, olimpiai és futball világversenyek internetes közvetítése.

Szívügyünknek tartjuk azt, hogy a nagy múltú vállalatoknak legyen jövője a digitalizáció kihasználásával.

headway 5QgIuuBxKwM unsplash 1
jeshoots com LtNvQHdKkmw unsplash
mediensturmer aWf7mjwwJJo unsplash
tyler franta iusJ25iYu1c unsplash scaled 1
dylan gillis KdeqA3aTnBY unsplash scaled 1
leon Oalh2MojUuk unsplash
pexels paul loh 233698
pexels serpstat 572056 1
mac mockupv3
pexels chris schippers 421927
pexels fauxels 3183179
pexels tracy le blanc 607812
pexels mikael blomkvist 6476186 1
pexels fauxels 3183156
pexels mikael blomkvist 6476186
pexels pixabay 261662
pexels tony schnagl 5588201
pexels tony schnagl 5586315
christina wocintechchat com eAXpbb4vzKU unsplash
jeshoots com LtNvQHdKkmw unsplash
pexels tima miroshnichenko 6091851
headway 5QgIuuBxKwM unsplash 1
jeshoots com LtNvQHdKkmw unsplash
mediensturmer aWf7mjwwJJo unsplash
tyler franta iusJ25iYu1c unsplash scaled 1
dylan gillis KdeqA3aTnBY unsplash scaled 1
leon Oalh2MojUuk unsplash
pexels paul loh 233698
pexels serpstat 572056 1
mac mockupv3
pexels chris schippers 421927
pexels fauxels 3183179
pexels tracy le blanc 607812
pexels mikael blomkvist 6476186 1
pexels fauxels 3183156
pexels mikael blomkvist 6476186
pexels pixabay 261662
pexels tony schnagl 5588201
pexels tony schnagl 5586315
christina wocintechchat com eAXpbb4vzKU unsplash
jeshoots com LtNvQHdKkmw unsplash
pexels tima miroshnichenko 6091851

Moonshot számokban

150+

sikeres projekt

6

ország folyamatos ügyfele

725

darab üzleti lead csak 2020-ban

500+

Google Top 3 helyezés

Akiknek már bizonyíthattunk

Karantanya
Karantanyakarantanya.hu
Read More
"Letisztult, jól átlátható oldalt kaptunk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző témákat. A hozzáférések kezelése logikus, jól felépített és nagyon sok segítséget kaptunk a Moonshottól ennek a megfelelő kialakításában. Minden lépés teljeskörű ismertetése folyamatos volt a fejlesztés során."
HACCP
HACCPhaccpsepicalista.hu
Read More
“ Nem volt olyan témakör, terület, amire ne találtunk volna megoldást! A honlap megléte óta folyamatosak a megkeresések a partnerek részéről irányomba, a Moonshot segített nekem felkerülni az online üzleti térképre és azon túl: egy profin összerakott weblappal rendelkezek, folyamatosan bővülő tartalommal, így az általam végzett terület élmezőnyébe lettem rangsorolva! "
Discover Your World
Discover Your Worlddiscoveryourworld.hu
Read More
"Először egy egynapos workshop-on találkoztunk a Moonshot-os csapattal, ahol teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy ha hosszú távon is együttműködnénk, akkor jóval nagyobb sikereket érhetnénk el a saját vállalkozásunk kapcsán, mint korábban. Rengeteg tudás, szakértelem, piaci ismeret összpontosul a csapatnál, komplex megoldásokat biztosítanak."
Oryx Ízek
Oryx Ízekoryxizek.hu
Read More
“Biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben van a weboldalam üzemeltetése, bármilyen kéréssel is fordulok hozzájuk készségesen, lelkiismeretesen segítenek és megoldást találnak bármilyen felmerülő kérdésre/kérésre.”
HACKTIFY
HACKTIFYhacktify.eu
Read More
“Az elmúlt időszakra visszatekintve a számok alapján is, látszik, hogy a befektetett energia már megtérült. Ezek alapján pedig magabiztosan haladunk tovább céljaink elérésében.”
Black Locust Lumber
Black Locust Lumberblacklocustlumber.com
Read More
“A Moonshot megmentette az online jelenlétünket! Amellett, hogy a Google legelső találati oldalán szerepelünk, a megkeresések száma is őrületes adatokat mutat.”
Previous
Next
A figyelmünk középpontjában most a céged állhat

Az idő és a Moonshot most neked dolgozik, hogy a jövő kiszámítható legyen. Mert saját magad elvesztegetett idejét sosem kapod vissza. Kerüld el velünk az utólagos felismerést, hogy tervezéssel, stratégiával, ügyes hozzáállással okosabban is lehetett volna csinálni.

moonshot2 1024x1024 1

Szűcs László

Alapító / CEO

cropedv2

Rajzó Boglárka

Szövegíró

IMG 2921v2

Zakariás Fanni

Szövegíró

cropedv2

Tóth Marietta

Szövegíró

120099233 674657189823432 101340122685957019 n 1

Hujber Ildikó

Szövegíró

120099233 674657189823432 101340122685957019 n

Tófalvi Dávid

Front-end developer

DSC 0309 1024x972 1

Hackel József

Front-end developer

Fiktív User

betöltött funkció

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Fiktív User

betöltött funkció

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Fiktív User

betöltött funkció

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”