ms recolored
CÉGÜNKRÓLVállalkozás – változás – előny
Alakítsd velünk előnnyé a változásokat a vállalkozásodban a digitális transzformáció idején is

Rólunk – miért mi?

A MI történetünk. De a TE sztorid. Összesen 5 percben.

Olyan IT cég vagyunk, amely üzleti eredmények elérésére kialakított weboldalakat készít és a vállalatok inboxát internetes érdeklődők leveleivel tölti meg. Levesszük az IT és az online marketing terhét a válladról. Új ügyfelekkel biztosítjuk a friss vért a vállalkozásodnak a működéséhez és a jövőbeli túléléséhez.

Tervezünk, fejlesztünk, kivitelezünk – majd eredményeket hozunk.
Ezt webes stratégia-workshoppal, erős projektmenedzsmenttel, majd weboldallal biztosítjuk a vállalkozásod életében és elérjük, hogy az internet turbinái (elsősorban a Google) feléd csatornázzák az érdeklődőket.
Nézz a számítógépek mögé és ismerj meg minket közelebbről.

Nem félünk a változásoktól, hanem előnyt kovácsolunk belőlük.

Mi hisszük, hogy az IT projektekben nincs semmi misztikum vagy csoda, olyan, mint a fogyás, egyszerű alapelveket kell követni sokáig, önfegyelemmel. Hangos, dobpergésszerű indulás helyett kitartás és fokozatos eredmények vannak.

Mi jellemző ránk?

Összeszedtük, hogy miért értékelnek minket ügyfeleink pozitívan.
Ez a 3+1 jellemzőnk fogja meg őket igazán.

pontos info

Nem sejtünk, hanem pontos információk alapján tervezünk

A megfelelő kérdéseket tesszük fel. Feltérképezzük az irányt és összeállítjuk a tervet. Egy internetstratégia-tréning alatt megnézzük, hogy az adatok mit mondanak az iparágadról, majd tervet készítünk rá, hogy hogyan juthatsz el az általad kívánt pozícióba.

osszehangolt projekt

Összehangoltan menedzseljük a teljes projekteket

Projektmenedzsment területén az egyes szakterületek (fejlesztők, dizájnerek, szövegírók, Google Ads-esek, SEO-sok) összehangoltan dolgoznak. Nemzetközi és nagyvállalati IT projekteken edzett módszerekkel és projektmenedzsmenttel dolgozunk.

magyarul beszelunk

„Magyarul beszélünk”

Érthető nyelvet beszélünk magyarul és angolul is, amit nem informatikus szakemberként is megértenek az ügyfeleink. Minden folyamat teljes körű ismertetése nálunk olyan mindennapos rutincselekedet, mint a reggeli kávénk elfogyasztása.

megvalaszolt kerdesek

Kérdőjelek helyett megválaszolt kérdések

Tréninget is adunk, hogy ügyfeleink ne csak élvezzék, hanem értsék is az internetes értékesítést. Ingyen konzultációkat nyújtunk hetente; addig, amíg ügyfelünk az internetes rendszer Mengyelejevének nem érzi magát.

Hiszünk a cégedben, hiszünk Benned.

Sikeres mérföldkövek

Pi noveles

IT hardverrel foglalkozó ügyfelünk bevételének Pí-vel növelése 2020-ban (3 millióról 10 millió euróra).

legolvasottabb blog

Egy svájci tréner ügyfelünk weboldalát a világ 4. legolvasottabb blogjává tettük, egy időben akár 400-500 olvasóval.

uzleti megkereses

Amerikai ügyfeleink havi 50 új üzleti megkeresésének tervét havi 100-ra bővítettük, miközben az ajánlatadás sebességét is növeltük.

tobb millio dollarnyi

8 országban és 10+ iparágban hoztunk létre üzleti megkeresésekkel megtöltött inbox-okat, havi több millió dollárnyi leadet szerzünk az ügyfeleinknek jelenleg is.

Hiszünk a cégedben, hiszünk Benned.

ÉRTÉKEK, AMELYEKBEN MI HISZÜNK, A TE ÉRDEKEDBEN

Belső hajtóerő

Szinte megszállott belső munkatársként dolgozunk a vállalkozásodnak. Csak olyan projektet vállalunk, ahol megvan a belső hajtóerőnk. Kifejezetten motiváló kihívásnak tekintjük a cégek az internetes jelenlét kialakításával a jövőre vagy akár az exit-re felkészítő törekvéseit.

Innováció

Gombóc a torokban helyett feltűrt ingujjat jelentenek számunkra a folyamatosan megszülető új felületek, eszközök. Tudjuk, hogy ami ma működik, holnap talán már nem fog. Ezért folyamatosan képezzük magunkat, kutatunk, elemzünk és keressük azokat a tényezőket, amitől vállalkozásod online marketingje még sikeresebb lehet.

Komplexitás

Tudjuk, hogy a szakemberek megtalálása időigényes folyamat. Megtalálni majd megtartani a csapatot, miközben jellemzően a szabadúszók végzik az egyes online marketing szakterületeket. Megspóroljuk az utánajárást, ami éveket és több, csak ezzel foglalkozó, kollégát igényelne.

A fejlesztőknek a trendi technológiák,
a dizájnereknek a szépség a fontos,

mi viszont prioritásban az üzleti célokat nézzük.

Területeink: SEO – tartalommarketing – kampánymenedzsment – weboldalkészítés

moonshot locations final

A „moonshot” projekt, ami szinte lehetetlen?

Szűcs László

Ügyvezető, A Moonshot megálmodója

„2014-ben egy startup ötletemre Amerikában azt mondták, hogy léteznek a „long shot” projektek, amik nehezen sikerülhetnek. Nekem pedig „moonshot” projektem van, ami szinte lehetetlen.

Ekkor született meg a jövőbeli cégem neve.”

A Moonshot küldetése, hogy a robbanásszerűen fejlődő interneten a céged képes legyen az üzleti eredményeit növelni és így a felkészülni a jövőre. Termékes nagyvállalat (Nord paper csoport) cégvezetője voltam 3 évig, dolgoztam a Nokia, az IBM és az Antenna Hungária cégeknél távközlési informatikusként, majd fejlesztési vezetőként is.

 De talán már akkor tudtam, amit most tudok.

2016-ban nagyvállalati vezetőként láttam, hogy egy weboldalért 60 millió forintot fizetett egy cégcsoport, miközben 4 éve nincs kész. 2019-ben Szlovénia legmagasabb csúcsának, a Triglav-nak megmászása jelentette a végső lökést a Moonshot elindításához.

Ma pedig van, aki egyenesen boss-nak hív és az üzleti döntéseket is velünk beszéli meg.

13350429 10206344199794935 7503978441234397137 o

Terepszemle a Moonshotnál
- Munkatársaink -

Csapatunk műszaki, design és tartalomírói szakemberekből áll. Munkatársaink korábban nagyvállalatok munkatársai és olyan projektek felelősei voltak, mint az ország legnagyobb médiaoldalának kialakítása, olimpiai és futball világversenyek internetes közvetítése.

Szívügyünknek tartjuk azt, hogy a nagy múltú vállalatoknak legyen jövője a digitalizáció kihasználásával.

Moonshot számokban

150+

sikeres projekt

6

ország folyamatos ügyfele

725

darab üzleti lead csak 2020-ban

500+

Google Top 3 helyezés

Akiknek már bizonyíthattunk

Karantanya
Karantanyakarantanya.hu
Tovább olvasom
"Letisztult, jól átlátható oldalt kaptunk, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző témákat. A hozzáférések kezelése logikus, jól felépített és nagyon sok segítséget kaptunk a Moonshottól ennek a megfelelő kialakításában. Minden lépés teljeskörű ismertetése folyamatos volt a fejlesztés során."
HACCP
HACCPhaccpsepicalista.hu
Tovább olvasom
“ Nem volt olyan témakör, terület, amire ne találtunk volna megoldást! A honlap megléte óta folyamatosak a megkeresések a partnerek részéről irányomba, a Moonshot segített nekem felkerülni az online üzleti térképre és azon túl: egy profin összerakott weblappal rendelkezek, folyamatosan bővülő tartalommal, így az általam végzett terület élmezőnyébe lettem rangsorolva! "
Discover Your World
Discover Your Worlddiscoveryourworld.hu
Tovább olvasom
"Először egy egynapos workshop-on találkoztunk a Moonshot-os csapattal, ahol teljesen egyértelművé vált számunkra, hogy ha hosszú távon is együttműködnénk, akkor jóval nagyobb sikereket érhetnénk el a saját vállalkozásunk kapcsán, mint korábban. Rengeteg tudás, szakértelem, piaci ismeret összpontosul a csapatnál, komplex megoldásokat biztosítanak."
Oryx Ízek
Oryx Ízekoryxizek.hu
Tovább olvasom
“Biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben van a weboldalam üzemeltetése, bármilyen kéréssel is fordulok hozzájuk készségesen, lelkiismeretesen segítenek és megoldást találnak bármilyen felmerülő kérdésre/kérésre.”
HACKTIFY
HACKTIFYhacktify.eu
Tovább olvasom
“Az elmúlt időszakra visszatekintve a számok alapján is, látszik, hogy a befektetett energia már megtérült. Ezek alapján pedig magabiztosan haladunk tovább céljaink elérésében.”
Black Locust Lumber
Black Locust Lumberblacklocustlumber.com
Tovább olvasom
“A Moonshot megmentette az online jelenlétünket! Amellett, hogy a Google legelső találati oldalán szerepelünk, a megkeresések száma is őrületes adatokat mutat.”
Előző
Következő
A figyelmünk középpontjában most a céged állhat

Az idő és a Moonshot most neked dolgozik, hogy a jövő kiszámítható legyen. Mert saját magad elvesztegetett idejét sosem kapod vissza. Kerüld el velünk az utólagos felismerést, hogy tervezéssel, stratégiával, ügyes hozzáállással okosabban is lehetett volna csinálni.

moonshot2 1024x1024 1

Szűcs László

Alapító / CEO

cropedv2

Rajzó Boglárka

Szövegíró

cropedv2

Tóth Marietta

Szövegíró

Munkatársunk Niki

Bazsala Nikolett

Szövegíró

Munkatársunk Róbert

Mizser Róbert

Szövegíró

Erik 4

Szabó Erik

Szövegíró

Online marketing irodánk munkatársa - Adél

Szerencsés Adél

Szövegíró

Online marketing irodánk munkatársa - Vidus Attila

Vidus Attila

PPC

Munkatársunk Eszter

Takácsné Bokor Eszter

Front-end developer

Munkatársunk Tibi

Dudli Tibor

Front-end developer

regi

Szarvas Regina

Front-end developer

120099233 674657189823432 101340122685957019 n

Tófalvi Dávid

Front-end developer

Online marketing irodánk munkatársa - Varga Lívia

Varga Lívia

Front-end developer

Munkatársunk Vivien

Hajdu Vivien

SEO

89601679 2832697500122978 7052156723154386944 n

Tóth Nikolett

Designer

Online marketing irodánk munkatársa - Mogyorósi Zoltán

Mogyorósi Zoltán

Marketing

Evelin

Suba Evelin

Marketing gyakornok

Abigél

Kovács Abigél

Marketing gyakornok