Rólunk

A 3 kérdés, amit mindenki feltesz

Miért én? --» Nem vagyok a legnagyobb geek, pont ezért keményebben "próbálkozom"

Koromat tekintve fiatal MSc diplomás távközlésinformatikus vagyok. 12 éve foglalkozom az informatikai területtel, mint projektvezető. Multinacionális cégeknél dolgoztam korábban, mint a Nokia, IBM és az akkor még svájci, majd francia kézben levő Antenna Hungária, aztán egy 200 fős termelővállalatot vezettem COO igazgatóként és informatikai vezetőként. A konkrét tapasztalatomat tekintve, én voltam az egyik projektvezetője a digitális átállásnak, az 1.4 millió letöltéssel rendelkező Mindig TV alkalmazásnak. Folyamatosan informatikai projekteket vezettem, legyen szó egy új weboldal elindításáról, egy vállalatirányítási rendszer bevezetéséről vagy a közmédia oldalának streaming csatornákkal megtöltéséről és több tízezer néző kiszolgálásáról.

A műszaki tapasztalatomon kívül nagy hangsúlyt fektetek az ügyfélkomunikációra és saját magam képzésére trénerként. 2016-ban Nyilvános Beszéd Európa Bajnoki címet nyertem, valamint 50+ nagyvállalatnak tartottam tréninget a banki, a távközlési és üzletlánci területeken.

Mit kap az aki rám hallgat? --» Mindig van tervem és végre is hajtom

Mivel folyamatosan ügyfelekkel kommunikáltam és így megtanultam a műszaki szakzsargont és a 3 betűs rövidítéseket elhagyni. Érthetően és segítőkészen kommunikálok, szenvedélyesen szeretem a weboldalak területét, valamint a nagy cégek munkamorálját és megbízhatóságát hozom magammal. Nálam nincs csúszó vagy sikertelen projekt, de felderítetlen témakör sem.

Érdekes és gördülékeny lesz a közös munka? --» Igen, mert ambíciózus céljaim vannak.

A webes törénetmeséléssel garantálom, hogy nemcsak neked lesz izgalmas a közös munka, hanem a weboldalad látogatóinak is nem mindennapi élményt fogunk adni.

Laci

Laci

Alapító és CEO

Csak egy weboldalnyira vagy …

error: Tartalom védve