ms recolored

01.

Bevezető

Az online jelenlét fontossága

Az interneten a bevétel a weboldalon születik meg, vagy ég el. 2024-ben egy sikeres internetes jelenlét az, ami a “nem tudom, hogyan fizetjük ki az ÁFA-t a héten” anyagi helyzetet a “Kollégák! Most foglaltam a csapatépítőre a legjobb balatoni hotelt” helyzetté változtathatja.

Az internetes jelenlét kialakítása bonyolult és összetett feladat. Nagy kihívást jelent. Azok a cégek, amelyek nem tudják megfelelően kihasználni az online lehetőségeket, gyakran a háttérbe szorulnak. Nem érkeznek be a hőn áhított megrendelések, nem keltik fel az ügyfelek figyelmét.

Aki lemarad az információs szupersztrádán, annak a cége könnyedén veszélybe kerülhet.

Mit szólnál, ha azt mondanám, a Te levelesládád is tele lehet a terméked vagy szolgáltatásod iránt érdeklődők tömkelegével?

Küldetésünk

A fejlesztőknek a trendi technológiák a fontosak, a designereknek a szépség, mi viszont az üzleti célokat helyezzük előtérbe.

Ennek minél hatékonyabb elérése érdekében biztosítjuk az összetett informatikai technológia megszelídítését, működését könnyen átláthatóvá tesszük, vállalatod rakétáját pedig együtt a megfelelő és áhított pályára állítjuk az internetes térben.

A Te küldetésed?

A célorientált vállalatok több megkeresést kapnak, elkötelezettebb alkalmazottakkal és hűségesebb ügyfelekkel rendelkeznek, képesek az innovációra, ellentétben azokkal, amelyeknek fő mozgatórugója a konkurencia torkára lépni.

A cégednek konkrét, mérhető kulcs teljesítménymutatókra van szüksége az internetes sikerhez. Ebben is segítünk.

Konzultáció az online sikerekért?

Igen, ha a legsikeresebb online üzleti stratéga akarsz lenni.

Ismerősen hangzanak ezek az elkeseredéssel és feladással átitatott mondatok?

Mi annak a biztonságát adjuk meg, hogy a robbanásszerűen fejlődő interneten a cég üzleti eredményei nőni fognak.

Már csak Te kellesz hozzá!

Most célegyenesbe kerülhetsz…

A Konzultáció végén 2 dolgod lesz:

01.

A gondosan összeállított 3 havi tervet végrehajtani.

02.

Leszállítani azt a rengeteg termékeket, amelyekre a megrendelések érkeznek

02.

Mi lesz a Konzultáció után?

Izzítjuk céged rakétáját

A Konzultációnak köszönhetően:

03.

Hitelesség és szakértelem

A siker záloga

Hozzáértés a Konzultáció mögött?

Szakértelem

A tréning motorja, László, a Nokia, az IBM és az Antenna Hungária cégeknél dolgozott távközlési informatikusként, majd fejlesztési vezetőként. A háttérből pedig egy komplett mérnöki és üzleti csapat segít a célok megfogalmazásában, a sikerokozók és azok összefüggéseinek megértésében, majd pedig a siker elérésében.

goup 1

Tapasztalat magyar cégeknél

László három évig volt a Nord-paper cégcsoport cégvezetője. Különösen otthon van az utódlás és digitális transzformáció témákban.

vasu pendyala VXoo4v5FWac unsplash

Ars poetica

15 év tapasztalattal az iparágban küldetésünk az, hogy megkönnyítsük a vállalatok interneten való megjelenését informatikai és üzleti szempontból is. 8 országból és több mint 10 iparágban értünk el üzleti sikereket közös munkával, havonta dollármilliónyi leadet biztosítunk ügyfeleinknek.

aline de nadai j6brni7fpvs unsplash

Mert a Te céged is megérdemli!

Legyen segítségünkkel kristálytiszta a célközönségednek szánt mondanivalód, az inboxod pedig teljen meg a várva várt mennyiségű ajánlattal!

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg a neved, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb a következő munkanapon visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldaladhoz.