ms recolored

Discover Your World

A Discover Your World csapatának célja az, hogy a legtöbbet hozzák ki az emberekből. Több évtizedes önismereti tapasztalattal!

A Discover Your World

A Discover Your World csapatának célja az, hogy a legtöbbet hozzák ki az emberekből. Több évtizedes önismereti tapasztalattal és sokszínű eszköztárral felveszik a versenyt az elakadással, a kiégéssel, a boldogtalansággal és motiválatlansággal is. Fordulj hozzájuk és biztos lehetsz benne, hogy a belső iránytűd újrahangolásával elvezetnek a legjobb önmagadhoz. 

A probléma, amivel felkerestek minket

Bár az önfejlesztés témájában profik, a jövedelmező online jelenlét kialakítása kihívást jelentett számukra. Nem is csoda, hiszen gyakran az informatikai területek szakértőinek is meggyűlik a baja a vállalkozások internetes megjelenésével. 

Hiszen nem csak egy felületre van szükségünk, hanem egy SIKERES felületre, amely konverziót generál!

Belevágtak a weboldal létrehozásába, ám nem tudták, pontosan mit és hogyan kellene csinálni, így megérzéseikre hallgattak. 

Ennek az lett az eredménye, hogy a honlap bár létrejött, nem értek el akkora átütő sikert vele, mint amekkorát szerettek volna. A nem megfelelő beállítások, hirdetések és szövegek nem értek el a célcsoporthoz, a siker pedig elérhetetlennek tünt. Sem a látogatók, sem pedig az érdeklődők száma nem érte el a korábban kitűzött célt, így a próbálkozás végül csalódásba torkollott. 

De nem adták fel.

Realizálták, hogy nem lehetnek egyszerre ők a szobor és a szobrász helyében is, így felkerestek minket. 

A megoldás, amit nyújtottunk

Színvonalas szolgáltatás mellé színvonalas weboldal illik, így a szobrász szerepébe léptünk és átvettük az irányítást a Discover Your World holnapja felett.

A stabil weboldalra és a kulcsszavak optimalizálása volt szükség, így elsőként ezekre fektettük a hangsúlyt.

Ezt követően sokat finomítottunk az oldalon, mind a megjelenésen, mind pedig a szövegeken, hogy a látogatók azt az energiát érezzék a böngészés során, amelyet az ügyfeleink megálmodtak a weboldal ötletének megálmodásakor.

Belőttük a megfelelő célcsoportot, hirdetéseket és tartalmakat gyártottunk, hogy minden esetleges érdeklődőhöz elérjen az önismereti elvonulások híre. 

Érdekes tanulmányokat és posztokat hoztunk létre, emellett pedig figyelemfelkeltő cikkekkel fűszereztük meg az egyszerű weboldalt és social média felületeket. Ezeket rendszeressé tettük a látogatók figyelmének lekötésére.

Az együttműködés eredménye

A weboldal finomítása és tökéletesítése meghozta a vágyott sikert!

Rendszeres olvasók látogatják a blogbejegyzéseket és ahogyan a látogatók, úgy az érdeklődők száma is megugrott, ahogyan az utazásokon résztvevőké is.  

Az álmot, amelyet a honlappal szerettek volna elérni, valósággá vált!

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg nevedet, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb következő munkanap visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldalad.