ms recolored

HACCP Specialista

A HACCP Specialista olyan fiatal kezdő vállalkozók vagy akár már meglévő élelmiszeripari egységek számára nyújt segítő kezet

A HACCP Specialista

A HACCP Specialista olyan fiatal kezdő vállalkozók vagy akár már meglévő élelmiszeripari egységek számára nyújt segítő kezet, akiknek nehézséget okoz az élelmiszerbiztonsági előírásokban való eligazodás vagy megfelelés.

Gyakran a kezdő vállalkozóknak a kezdetekben teljesen ismeretlen a HACCP rendszer valamint maga az engedélyeztetés folyamata is, a hatósági jogszabályok értelmezése, új létesítmények kialakítása, de gyakran a már működő létesítményeknek sincs egyszerű feladata a témában.

A probléma, amivel felkerestek minket

Élelmiszer-biztonsági rendszerek kidolgozásával illetve minőségbiztosítási tanácsadással foglalkozó vállalkozás beindításához keresett a cég tulajdonosa olyan szolgáltatót, aki a weblap fejlesztésen túl a folyamatos fejlesztés és az oldal minőségi tartalommal való megtöltését is elvállalja.

Szerette volna, ha amíg ő teljes figyelmét az ügyfelekre tudja fordítani, a vállalkozás weboldala ez idő alatt folyamatosan fejlődni és csiszolódni tudna. 

A megoldás, amit nyújtottunk

A vállalkozás vezetőjének egy ismerőse ajánlott bennünket, ezután azonnal fel is vette velünk a kapcsolatot annak reményében, hogy mi komplex megoldást tudunk nyújtani a problémájára. Igaza is lett! Az első perctől kezdve összhangba kerültünk, így nem volt kérdés, hogy a weboldal kifejlesztése során tökéletes csapatot fogunk alkotni.

Az volt a célunk, hogy egy biztos lábakon álló honlapot hozzunk létre az újonnan induló vállalkozás számára annak érdekében, hogy a kezdetektől stabilan jelen lehessen az internetes térben.

A weboldal létrehozását, a design kitötletelését és a tartalmak SEO kompatibilis megírását követően csak várnunk kellett a magas látógatószámra. 

Az együttműködés eredménye

A kapcsolat azóta is töretlen, gördülékeny kommunikáció jellemzi a szakmai kapcsolatunkat. 

Nem volt még olyan témakör, terület, amire ne találtunk volna közösen megoldást, hiszen amit elképzeltek, azt mind megvalósítottuk!

A HACCP Specialista saját témájában az élmezőnyben száguldhat a megfelelően optimalizált weboldalnak köszönhetően !

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg nevedet, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb következő munkanap visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldalad.