ms recolored

HACKTIFY

A Hacktify ötlete három jóbarát fejéből pattant ki, akik először szabadidejükben kezdtek el foglalkozni a vállalat megalapításával.

A Hacktify egy sérülékenység és bug bounty közzétételi platform, amely lehetőséget ad a cégeknek arra, hogy etikus hackerekkel léphessenek kapcsolatba. Ezek a hackerek a megbízott cég weboldalának sérülékenységeiről rántják le a leplet.

Hogyan kell elképzelni ezt a folyamatot?

A szervezetek tesztelendő szolgáltatásainak részleteit és a tesztelési szabályokat az oldalukon teszik közzé. A beregisztrált etikus hackerek láthatják ezeket és legális úton sérülékenységeket kereshetnek, amelyeket később jelenthetnek az oldalon keresztül. 

Ezt követően a megbízó szervezet jutalmat ad a tesztelőknek a szolgáltatásukban talált hibákért cserébe.

A probléma, amivel felkerestek minket

Az online jelenlétben szerettek volna erősödni, újonnan induló vállalkozásként az volt a célkitűzésük, hogy legalább a kulcsszavakra a keresők kilistázzák őket. Később aztán realizálták, hogy a tartalomgyártásban és a közösségi médiában is segítségre szorulnak. Ajánlás és korábbi ismertség révén kerestek fel bennünket.

A megoldás, amit nyújtottunk

Részletes ütemtervet, képzést és elemzést adtunk induláskor, hogy honnan, hova és milyen módon fogunk eljutni. Segítséget adtunk a blog rendszer kialakításában is, illetve a blog bejegyzések megírásához szükséges információkat, jó gyakorlatokat, tanácsokat is ismertettük velük.

Az együttműködés eredménye

Az együttműködés során minden felmerülő feladatban maximális bizalommal kérik és fogadják el a Moonshot csapat segítségét, amelyet a számok is igazolnak; de ennél is fontosabb szerintük az az ügyfélélmény, amelyet nap, mint nap kapnak tőlünk.

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg nevedet, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb következő munkanap visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldalad.