ms recolored

Karantanya

A Karantanya 2020-ban azzal a céllal alakult meg, hogy segítse az otthon maradt szülőket.

A Karantanya 2020-ban azzal a céllal alakult meg, hogy segítse az otthon maradt szülőket. Tanácsokkal látnak el, hogy mivel foglald le a gyermekeidet, hogyan fejleszted otthoni körülmények között, milyen családi programokkal készülhetsz a család legkisebbjei számára. Rengeteg előadó és szakember műsorokat, tornát, ismeretterjesztő kisfilmeket készítettek a karantanya tagjainak ezzel is támogatva a szülőket és gyerekeket. Ezek kifejezetten az óvodás, kisiskolás korosztálynak, a szüleiknek vagy éppen a pedagógusoknak szólnak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tartalmakat.

Céljuk az, hogy örömteli pillanatokat szerezzenek kicsiknek és nagyoknak, segítsék a megfelelő fejlődés és tanulás folyamatát.

A szülők hasznos segítőtársává vált a Karantanya!

A probléma, amivel felkerestek minket

A közös munkát megelőzően csak a közösségi média felületein voltak jelen. Az elmúlt 1,5 év során 87 ezer tag csatlakozott a közösséghez. A csoportban a fő cél azon szülők és nagyszülők segítése, akiknek valamilyen okból nem jár közösségbe a gyermeke vagy unokája, így igyekeztek segítséget nyújtani nekik abban, hogy minőségi időt tölthessenek el a gyerkőcökkel. Ennek a csoportnak szerettek volna létrehozni a weboldalt, ahol mindenki könnyedén megtalálja a számára érdekes témát, legyen szó videós tartalmakról, kreatív ötletekről, vagy hasznos olvasmányokról. 

“ Olyan oldalra volt igényünk, mely egyszerre helyet ad a videós tartalmaknak, blognak és webshop is tartozik hozzá. “

Fontos volt, hogy a tartalmakhoz való hozzáférést akár korlátozni is tudják, hiszen bizonyos tartalmak regisztráció nélkül is elérhetőek, azonban vannak regisztrációhoz és tagdíjhoz kötött tartalmaink is. Komplex feladat, de nem lehetetlen!

A megoldás, amit nyújtottunk

Letisztult, jól átlátható oldalt készítettünk, ahol mindenki könnyen megtalálja a neki tetsző témákat az egyszerű tájékozódásnak köszönhetően.A hozzáférések kezelése logikus, jól felépített, igyekeztünk ezt tökéletesen kialakítani. Az adminfelületet felhasználóbaráttá, könnyen kezelhetővé tettük, a fejlesztés során pedig igyekeztünk ennek használat a lehető legegyszerűbben ismertetni a tulajdonosokkal.

Az együttműködés eredménye

A Karantanya összetett weboldalán az együttműködést követően minden megtalálható, amire csak vágytak. A tartalmak, a blog és a webshop is helyet kapott, így mindenki azonnal megtalálja azt, amiért az oldalra érkezett. 

Az ingyenes és korlátozott tartalmak szétválasztása mellett egyszerű a színes, családbarát honlap kezelése, tökéletesen alkalmas az elfoglalt szülők számára is ebben a rohanó világban.

Örülünk, hogy ezzel a weboldallal hozzájárulhattunk a Karantanya online sikereinek megalapozásához.

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg nevedet, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb következő munkanap visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldalad.