ms recolored

Oryx ízek

Az oldal felépítésével kapcsolatban voltak elképzeléseik, azonban ez önmagában nem volt elég a vásárlók bevonzására.

Az Oryx ízek egy családi vállalkozás, termékeik pedig hosszú távú kísérletezések eredményei. A cég alapítója hosszú ideig dolgozott külföldön, pontosabban a Közel -Keleten, ahol lehetősége volt a világ sok csodálatos helyére utazni a munkája során. Bár légiutas – kísérőként nem mindig volt elég ideje egy adott hely felfedezésére, az ételek mindig központi szerepet játszottak a kultúrák megismerésében.

Céljuk, hogy mindenkinek magas szintű kulináris élményt tudjanak nyújtani, kiváló minőségű, művészi, kézműves megjelenéssel. Számukra az a legfontosabb, hogy tökéletes elégedettséget tudják nyújtani minden kedves vásárlónknak. 

A probléma, amivel felkerestek minket

Az új vállalkozás indításakor mivel csak kiszállításban gondolkoztak, elengedhetetlen volt egy jól felépített, egyszerűen kezelhető weboldal, amely megfelelően tudja kiszolgálni a vásárlók igényeit. 

Az oldal felépítésével kapcsolatban voltak elképzeléseik, azonban ez önmagában nem volt elég a vásárlók bevonzására.

A megoldás, amit nyújtottunk

Amellett, hogy egy designban megfelelő weboldalt álmodtunk meg az Oryx ízek számára, fontos volt az is, hogy új vállalkozásként a Google találatok élére kerülhessen. Ezt SEO optimalizálással és a megfelelő tartalmak létrehozásával értük el. Műszakilag egy stabil weboldalt hoztunk létre annak érdekében, hogy a webshopos vásárlás során a folyamat minden lépése akadálymentesen működhessen. 

Az együttműködés eredménye

A keresőoptimalizálásnak köszönhetően egyik pillanatról a másikra sorra kezdtek érkezni a megrendelések, közülük sokan a szép, igényes weboldal kialakítás miatt is döntöttek mellettük. Persze egyszerűnek tűnik a Google első találatai közé kerülni hirdetéssel, azonban óriási háttértudás kell hozzá, hogy ez megfelelően legyen kezelve, célzottak legyenek a hirdetések. Ebben szintén igyekeztünk profin eljárni.

Keress minket bátran

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom a MoonShot adatvédelmi irányelveit.

A 3 lépéses mesterterv

  1. Kérj egy ajánlatot az űrlapon keresztül. Add meg nevedet, a céged nevét és a telefonszámodat. Ezeket Fort Knox szintű biztonsággal kezeljük.
  2. Legkésőbb következő munkanap visszahívunk és 5 rövid kérdést teszünk fel.
  3. 5 kérdés után neki is állunk a tervezésnek. Ingyen küldünk egy tervet az új weboldalad.